Snilt #2: Green shoes

Jippi! Til jul fekk eg nett det eg ønska meg av mannen min: eit par gode vintersko som attpåtil er snille!

Green shoes er eit britisk merke som sett miljø, gode arbeidsforhold og kvalitet høgt. Skoa er handlaga i Sør-England på verksted som inviterer til besøk. Dei er fantastisk gode å ha på seg. Ganske flotte og?

Transient

Det einaste eg saknar er meir informasjon om kor materialet dei bruker kjem frå. Skriv derfor ein litan kommentar på engelsk, i tilfelle Green shoes sjølv har noko informasjon på lur som dei vil dele med oss:

What about the materials?

Green shoes' webpage gives us a lot of information about their different products and how they are made. About the leather they use we learn that it is Eco-tan, which means among other things that it is free from heavy metals and toxins. But where do the leather and the rest of the materials come from? How do we know that the beginning of the production chain are "ethical"?